Collarspace.com

Horizontal Line
Vertical Line
Horizontal Line

Horizontal Line

Vertical Line

://xhamster.com/movies/2522510/mindblowing_video.html
ANY LESBIANS WHO WANT TO TAKE MY BALLS START ME ON HRT? CHANGE ME AS YOU WANT ME! USE ME PLEASE??? IN 10 YEARS PUT A UTERUS IN ME AN MAKE ME HAVE BABIES FOR YOU MY OWNER!
I HAD 2 STROKES, PENIS SHRANK UP INSIDE ME THE SIZE OF A FEMALES CLITORIS. I HAVE BALLS AND CAN CAN BE MADE TO CUM TO SUPPLY LESBIANS WITH SPERM TO GET PREGNANT.
I HAVE A PROPOSITION I AM LOOKING FOR A DYKE TO RAPE ME TO COLLECT MY SPERM FOR LESBIANS TO HAVE BABIES.

i am considered a trans, please make as you want me, please???

CONTACT ME PLEASE?

WELL .....WHEN I WAS 21 I WAS TRAINED BY 2 FEMINIST FEMDOM'S THAT FEMALES ARE SUPREME BECAUSE WE ALL ARE BIRTHED AND NURTURED BY FEMALES, PERIOD! THEN WHEN I WAS 21 MY 7 INCH COCK WAS MADE FOR MATING AND I WAS USED AS SUCH FOR FEMALES SLAVES FOR LESBIAN DOMS THEN BUT MY FEMDOMS TO PROVE THEIR POINT THEY WORKED ON MY BREAST AND MADE THEM LACTATE, I WAS RELEASED AFTER MY SERVICE TO BOTH FEMDOMS BUT I WAS MADE TO SERVICE BOTH FEMALE AND MALE AS CUCKOLD SLAVE, I AM A SLUT FOR CLEANING HOT MALE CUM, MY TUMMY GROWL'S FOR IT AND WARM MOTHER'S MILK BUT IF IT IS WANTED.......I SUFFERED 2 STROKES WHICH SHRANK MY 7 INCH COCK UP INSIDE OF MY CROTCH TO THE SIZE OF A FEMALE CLITORIS WHICH ONLY LEAVES BALLS HANGING, SO IM AN "IT" NOT MALE OR FEMALE, I GUESS YOU COULD MILK MY BALLS BY USING A GOAT EJACULATOR UP MY ANUS TILL I SQUIRT. FOR LESBIANS OR GAYS, TO HAVE BABIES IT CAN BE SPERM MILKED TO SUPPLY SPERM DONATIONS OR MY FEMALE OWNER CAN REMOVE MY BALLS HERSELF AND AND HAVE THEM BRONZED OVER THE MANTEL, AND IMPLANT A UTERUS IN IT TO GROW BABES FOR THOSE THAT CAN NOT BIRTH.

ALL I KNOW IS ALL FEMALES ARE MY SUPERIORS....
THE VIDEO WAS MY TRAINING BY THE 2 FEMINIST FEMDOMS...

://xhamster.com/movies/2522510mindblowing_video…

THIS IS A TRAINER FOR CUCKOLD'S...

://xhamster.com/movies/1933124/white_sissy_cuck…

AND THE TRULY GIFTED HUG BULLS THAT ALL SUPERIOR FEMALES MUST CRAVE

://xhamster.com/movies/539481/big_huge_dick_com…

MY NAME IS CUNT....I AM A CUM SUCKING, CUCKOLD SEX SLAVE THAT'S 57, THAT'S HAD 2 STROKES.

to be owned and i be forced to be turned female and my tits be made to lactate, and i be turned into a hucow and be made as a bred hucow to bring money into my owners home as i orally take care of my owners sexual needs an wants or be turned into a wet nurse and still satisfy my ownes sexual needs.

Horizontal Line

Vertical Line

Horizontal Line
Horizontal Line
F4LL3NANG3L
 
 Age: 36
 Mechanicsburg, Pennsylvania